Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
elvincurm

Sen La Han Sig Ner Och Började Kyssa Min Kuk.

Hon masserade dem och nöp i bröstvårtorna. Min penis stannade kvar i hennes stjärt men löspenisen gled ur hennes slida. Carin låg inte längre bredvid mig. Hon började med att gnida ut min säd över kroppen. En av hennes händer gled ned mot hennes sköte och plötslig såg jag hur Carin onanerade i duschen. Hennes bröst gungade i den genomskinliga bodyn och bara efter några minuter var jag tvungen att förvarna henne om min orgasm. Nästa chock av förvåning kom när Carin frågade om det var okej att hon använde toaletten medan jag stod i duschen. Hon tryckte sig långsamt fram och tillbaka mot dildon. Med ett fast grepp runt den förde hon den in och ut i sin slida.
– Jag tänker inte skämmas för det som hände, sade Carin och släppte tidningen.

Analskola för pojkar Del 1:Introduktion


Han smekte mina stjärthalvor med båda händerna, ibland särade han på dem och stönade lätt.
Om ni har några frågor så kan ni komma med dem till mig, närsomhelst.
- Johan, svarade jag.
Mikael tog ett kort andetag.
- Jag tror att ni nu har fått lite insikt om hur vi undervisar här på skolan.
Introduktionen hade överaskat mig på mer än ett sätt, den hade inte bara chockat mig.
- Jag, som ni kanske redan vet, är Erik Gyllensköld.
Ni har nu tillåtelse att klä på er och gå upp på era rum.
Jag släppte taget om räcket, gick fram till honom, och ställde mig på knä.

sa jag medan kuken gick in och i hans mun och tungan lekte med kukroten.sa jag. Sen la han sig ner och började kyssa min kuk. Jag vill se min stora hårda kuk gå in och ut mellan dina läppar.

Kunde inte låta bli att stirra på hans kuk.

Inte i stjärten. Gör så här:
Anna smeker, kramar och knådar Rositas bröst och bröstvårtor lätt.Dom håller.
– Ja, jag lovar att inte göra det om du inte vill.
– Att du alltid måste var så enveten och gå för långt Anna, säger Rosita som också har tårar i ögonen.Inte mer.
– Och jag vill att du älskar med mig, viskar Rosita.

När flickorna kommer tillbaka går jag in och tvättar av mig. Kom du nu Göte?Det var så skönt.
– Jaa, det är det jag hoppas på!
Jag fattar inte riktigt vad hon menar med ”skyll dig själv då,” med det kommer att visa sig.
Allt medan hon studsar runt med underkroppen som en boll. Rositas orgasm är fullständig, men Anna slutar inte att slicka för det, utan ökar i ställer på tungans massage så mycket hon kan, medan syrran stönar och gnäller högt när orgasmen sliter i henne.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl