Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
elvincurm

Han Såg Osäkert På Mig Och Jag Mötte Hans Blick.Och efter en stund så började det fukta mellan mina ben.


- Jag ska fylla din lilla slampfitta med allt jag har, sa han skakigt.

Men han fick vänta ett tag till...Kuken for in och ut och man hörde hur fittan plaskade av alla safter.

Han gör mig en örfil och sa ”Nu är det jag som bestämmer när vi ska göra vad, och just nu är det din lilla söta flickstjärt jag vill åt”


Han vände på min lille kropp och särade på mina skinkor.
- Försiktig kan du glömma sötnos, var redo nu.Ja, han juckade så hårt att jag trodde kuken skulle gå igenom magen på mig.

Horney Valentin!

Det märktes att det var första gången han gjorde det, men ändå blev jag otroligt kåt av att känna hans tunga som utforskade varenda del av min fitta. Efter halva filmen somnade hon i soffan och jag lyckades bära in henne till hennes säng utan att väcka henne. När vi pustat ut båda två så möttes våra läppar i den sista alla hjärtans dag kyssen. Han såg osäkert på mig och jag mötte hans blick. När jag bäddat ner henne och kommit tillbaka ut i tv-rummet satt Teo kvar i soffan. , frågade jag skämtsamt, mest för att ha något att säga. Jag nickade och reste mig upp för att sätta mig närmare honom. , frågade jag Teo och började gå ut mot köket.

väntan är nästan över

Å slagen forsatte att komma med en kuslig regelbundenhet.Med ryggen mot honom böjde jag mig framåt.
- Inte ens din rakade fitta får mig kåt.I min våta fitta och mitt rövhål. Kuken kom längre in i munnen jag höll på att tappa andan, han märkte det och ökade takten.Han provade ta ut den. Min smärtgräns var nådd.Måndags morgonen efter vaknade jag kl. 7 och tänkte på Björn, och hur skönt det hade varit.
-Hehe, svarade jag. Det hade näst intill blivit kolsvart ute och nu såg jag knappt vart jag gick. Lite konstigt låter det kanske eftersom han var mer än 30 år äldre, men fantasier får man väl ha.

Jag kände att han tog sin hand på min rygg, den flyttade sig neråt.
-Jag var precis på väg hem och så ramlade jag, sa jag
-Det är inte bra att vara ute såhär sent, vill du att jag ska följa dig hem?Efter en stund när han kommit, ville han slicka mig. Jag tog inte av mig kjolen, men jag drog upp den och satte mig gränsle över honom.

När jag hade promenerat i ca 20 min. kom jag till en öppen äng.
-Det hoppas jag verkligen att vi gör, sa han. Det var fuktigt i gräset och jag halkade till. Det var långt hem men jag beslutade mig för att gå en promenad själv.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl