Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
elvincurm

Nu Var Det Mörkt Överallt.


- Visst, gärna och adressen då, undrade mannen och nappade och som nu presenterat sig som Gilbert
I samma stund som jag givit honom adressen blev jag lite rädd, han kunde som sagt vara en galning eller kanske skulle komma med några stycken och spöa upp mig men jag var så upphetsad och kåt av tanken att träffa honom så det tog överhanden.
- Linette, viskade jag tillbaka med kåt röst ställde mig lite på tå för att nå hans öra.
- Du ser rent av underbar ut, sa han och fortsatte att stirra på mig.
- Jag har en sak mellan benen men känner mig för varje dag mig mer och mer som kvinna och ser också ut mer som kvinna än man, jag har varit hos doktorn och har vad man kan kalla en sjukdom som gör att min kropp producerar mer kvinnliga hormoner
än manliga, förstår om det låter skumt men så är det, sade jag
- Så du är kille egentligen då, svarade mannen
- Ja, åtminstone där nere men jag har fått bröst och så, mycket mer än så vet jag inte just nu, men att jag längtar efter killar måste ju betyda nåt, sa jag
- Låter ju spännande, skulle nästan vilja se hur du ser ut, fortsatte mannen nyfiket.
Blev till helgen efter bjuden på fest hos en av mina kompisar och han berättade att
En skitsnygg brud som också sades vara nyfiken på mig skulle komma.
- Älska mig snygging, gör vad du vill med mig och min kåta kropp, hörde jag mig själv nästan skrikflåsa.


- Var bor du då, undrade jag
- Jag bor lite utanför Tumba, på landet, svarade han
- Va konstigt, Jag bor i Tumba, svarade jag
- Hur gammal är du då, undrade han
- Jag är bara sjutton, du då
- Jag är femtioett, du kanske tycker jag är för gammal, undrade han
- För gammal för vad, undrade jag lite retsamt
- Om vi skulle träffas, svarade han och lät nu lite hes på rösten
Mannens röst hade förändrats under samtalet och han lät både nyfiken och kåt
Och jag var alldeles varm där jag låg under täcket i min säng då jag plötsligt vräkte ur mig.
Vi fastnade så en liten stund innan han nervöst försökt ge mig en puss på munnen
Och jag drog utan att veta varför undan ansiktet, han började istället att trycka sitt underliv mot mitt som för att köra in sin stolta hårda springare i mig.
Lät handen glida ner över min släta mage och förde den till insidan av mitt ena släta lite brunbrända lår och tyckte själv när jag tittade forskande på min kropp att den var kvinnligt snygg och att den även borde attrahera andra.
Jag blev lite nervös och funderade om jag skulle berätta det för denna främling
Och tog i samma stund mod till mig.
Jag somnade nog till lite trots spänningen och hörde liksom långt borta hur det knackade någonstans och for upp ur fåtöljen och förstod att det var han som var här
Och knackade på dörren, jag blev så nervös och tänkte först inte öppna dörren men mitt samvete sa mig att det skulle vara taskigt att inte göra det nu när han hade åkt för att träffa mig och vem vet vad han hade kunnat ställa till med om jag inte skulle öppnat.
Jag särade brett på mina fasta bruna lår och jag var otroligt vig och kunde med lite mer
Träning gå ner i spagat, han satte sig på huk och smekte mig med kåta ögon innan han lade sig på mig med hela sin tyngd jag suckade till och tappade nästan andan då han ursäktade sig och ställde sig på raka armar med sin överkropp så vi kom åt att titta varandra i ögonen på nära håll.
Ur hålet på hans penis trängde en klar droppe ut jag svepte till med tungan och snuddade bara ollonet men fick med mig delar av droppen som smakade salt och gott.


Margareta var en snart 50-årig kvinna som redan såg lätt bedagad ut. sa Margareta.
Nejdå, Doris skulle inte glömma bort sin vidriga väninna.
Doris hade träffat Margareta här på dansstället; Margareta kände inte till Doris riktiga namn, hennes "hemliga identitet" som studierektor - hon kände bara till Doris drypande öppningar, som hon alltid tilläts slicka rena inne på damtoaletten i slutet av kvällen. Var och en orkade två gånger. Strax hängde fyra unga män i dörröppningen för att glo på den kåta damen.

Men samtidigt blev jag kåt när jag tänkte på vad som förmodligen skulle hända.

Vaknade tidigt dagen därpå för att packa, hon var som vanligt. Det var jobbigt när man skulle till, då den kroknade. Jag klädde av mig snabbt och kröp ner till henne. Dom ville nämligen Pedro som han hette, ha som ett minne av mig.Det var någonting varje vecka. Nu var det mörkt överallt. Yvonne hjälpte mig att packa och sade att jag skulle vara rädd om mig. Dagen därpå skulle vi flyga hem igen till vardagen. Men jag minns han undrade varför jag inte hade några trosor på mig. Vi skulle köra ner på måndagen och komma hem på fredagskvällen.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl