Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
elvincurm

Sanna Hade Tydligen Satt Sin Moder På Plats Och Straffat Henne Rejält Med Tanke På Hennes Röda Röv.

Som jag tidigare berättat så hade Elisabeth och jag haft ett längre förhållande.

- Du får bestämma.

Elisabeth slutade suga, men fortsatte att bearbeta ollonet med sina mjuka sjuksköterskehänder.Det blonda, lite rufsiga håret, den energiska framtoningen och den välformade kroppen trots att hon kommit en bit upp i åren, gick inte att ta miste på.Kuken gled in med ett skönt motstånd.Jag visste att vi skulle hitta varandra igen. Det fick mig att börja skratta.Nej, lite stil får det allt vara, sa Elisabeth när vi kom ut i den stora hallen.Aaaahhh! Nästan en timme i kö (att utställningen blev ett ekonomiskt fiasko fattar jag inte), och så in i de mörka salarna för att se de klassiska konstverken i original.Det vill jag. Brösten var tunga och sköna, magen relativt platt, och höfterna breda. Det är underbart när du gör så där.

Hon var lika skön som sist.

Min fru och jag får båda tvåLinda tog om Leifs hals och gav honom en kyss rakt på munnen. Vi är båda i 35-åråldern och har ett mer än underbart sexliv. Och jag!De har inget täcke över sig så jag ser hela härligheten. Linda tar den i munnen. Både Linda och jag vet vad vi vill.

För att verkligen ge Leif en fingervisnig hämtade jag några fotografier som jag visade. Han verkar inte reagera negativt i alla och jag får fortsätta. Och, jag njuter. Det gör mig om möjligt ännu mera upphetsad att se henne få en annan mans kuk i sitt fitthål.

Verkade inte som om någon hade hört mig men jag hörde teven från vardagsrummet.

- Jo Sanna skickade mig för att kolla så att du sköter dig. Sanna hade tydligen satt sin moder på plats och straffat henne rejält med tanke på hennes röda röv.


Sanna besvarade kyssen med att sakta börja häva sitt sköte upp och ner. För ett ögonblick stod jag bara där medans hon helt förskräckt tittade på mig med trötta ögon i ett knallrött ansikte.

Nu hade hennes mor tagit det lugnt och försiktigt men Sanna var tydligen alldeles för kåt för det så hon sänkte sig ner till roten på en gång. Kaskad efter kaskad sköts först långt ner i hennes hals och sedan i hennes mun. För tillfället.Hur hon hela tiden slickade sig om läpparna och hur hon smått förskräckt flyttade sin blick från mig till dörren och tillbaka. Sanna tittade argt på henne precis som att hon väntade sig en förklaring.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl