Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
elvincurm

Hon Släppte Försiktigt Taget Om Min Kuk Och Ställde Sig Upp Med De Svarta Stringtrosorna I Ena Handen.

Kuken hävde sig i regelbundna rörelser när han av kåthet spände underlivet.Jag formade tummen och pekfingret som en ring och förde dem över kukhuvudet och ner bakom flänsen.
Jag lät mina läppar långsamt glida över ollonet och lekte med tungan på den tunna skinnsträngen under.
Han gjorde allt i ultrarapid. Det var väl därför jag också stod som fastfrusen. Jag hade inte hört honom så jag stirrade förmodligen lite fånigt på honom. Att se honom runka sin kuk så nära mitt ansikte gjorde mig så kåt att en slags härlig kramp fortplantade sig från underlivet genom kroppen så att jag kände hur mina halsmuskler drogs samman.
Han steg ur dem och hade bara ett par boxershorts på sig nedanför t-shirten.
Jag såg att den måste vara stor. Sakta förde jag in den stora kuken djupare i munnen.
Han tog själv ett hårt tag om sin lem och runkade den långsamt fram och tillbaka.

Tiden gick fort, jag blev besviken när jag såg att Nina kommigt till sista bladet av tidningen, och antagligen skulle hon inte längre vilja ligga kvar utan resa sig för att göra annat. De var så lena, att mina händer var i chock av den njutning den märkbart lilla friktion Ninas hud gav. Jag hittade hennes ringfinger, och lyckdes med hjälp av mina händer kunna få in det i min mun. Smakade, virvlade.

Hennes händer lyftes sakta, jag kände det helt sonika hur madrassen som var formad runt hennes kropp ändrade sig.

-Jag vill göra mer.


Och du daskar lite med handen på min bak, och kysser mig hett i nacken.Så börjar tungan att jobba snabbare och djupare in i fittan.
Då plötsligt ser jag världens snyggaste och sexigaste kille. Medan jag ligger och njuter så får jag en av mina första orgasmer.
Och jag suger av din kuk med sperman som finns kvar, och sen så matar du mig med sperman.
Och när vi kommer in så börjar du att kyssa mig hett och sen bär du mig till din säng.
Fortsättning kommer.
Jag ligger där och särar på mina ben, medan din tunga börjar med att retas lite grann.
Efter det så känner du att du ska komma, så du ber mig att sätta mig upp.
Och jag känner hur din pung daskar mot min bak, och det gör mig ännu kåtare och ännu våtare.
Och du fortsätter att slicka min fitta en stund till.
Jag svarar:
-Ja......mmmmmmm.........gör det nu med en gång.
Du frågar mig plötsligt:
- Vill du att jag ska slicka din fitta?

Stringtrosor får mig att kommaJag passerade kassan och smålog mot butiksbiträdet som hade en namnskylt det stod Julia på.
- Jaaa, fick jag bara fram igen.

-Jaaa, fick jag bara fram i ett stön.Hon sög tag i ollonet och masserade det försiktigt med sin tunga samtidigt som hon runkade kuken. Hon släppte försiktigt taget om min kuk och ställde sig upp med de svarta stringtrosorna i ena handen.
- Jag kommer att runka med dom och tänka på hur sexiga de såg ut på dig, sa jag.I storlek?

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl