Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
elvincurm

”min Slav Gillar Visst Att Slicka På Fötter, Och Gör Det Bra Också” Sa Hon Och Matade Dig Med Lite Chips Från Skålen Hon Hade Bredvid Sig.

Hennes fitta pulserar hårt kring mina fingrar, hennes starka ben håller fast mitt huvud. Vill så gärna göra bra ifrån mig, vill att det ska vara bara skönt för henne. Istället hennes kurviga höfter mot mina, den silkesmjuka magen, de styvnande bröstvårtorna, de fasta brösten. Hennes andetag mot min hals ger mig gåshud. Och så… Jag sluter mina ögon en kort sekund, andas in. Min tunga möter hungrigt hennes fitta, slickar noggrant nerifrån och upp. Jag vill veta om det smakar som min egen lust.
Jag känner att jag inte har samma tålamod som hon haft med mig.
- Är alla kvinnor så här mjuka, mumlar jag med läpparna mot hennes navel.Påminner mig själv om att andas, och sluter sedan läpparna kring en bröstvårta.
Jag trycker mitt sköte upp mot hennes mun, trasslar in mina fingrar i hennes hår igen. Men nu har du. Smeker med fingertopparna, sen med hela handen igen. Du smakar så gott.

En kväll med en Dominant Sötnos - del 1

Du knep automatiskt igen ögonen och när du öppnade dem igen efter någon sekund och såg hennes lätt upphetsade blick log du mot henne trots smärtan som ännu spred sig i ditt underliv. Du hade haft alltför mycket annat i tankarna de senaste timmarna för att ha tid att känna efter. Du började med att ta av dig kavajen och hängde upp den på en galge, sedan skor, sockor, knäppte upp skjortan och tog av den och sist tog du av dig byxorna. Du visste mycket väl att hon skulle uppskatta ditt utseende, eller snarare att du hade ansträngt dig enbart för hennes skull. Hon såg belåten ut. ”Min slav gillar visst att slicka på fötter, och gör det bra också” sa hon och matade dig med lite chips från skålen hon hade bredvid sig.


Hennes hand gled in innanför dina byxor, smekte försiktigt över din kuk som genast började resa sig och bli hård igen och fortsatte ner och nu höll hon ett milt men fast grepp om din pung. Och eftersom du hade fått order om att ligga kvar så vågade du inte ens lyfta på huvudet så du såg först inte om hon hade med sig någonting. För det du skulle vara med om ikväll behövde du inga kläder på dig. Hon satt tätt intill dig under bilfärden och rörde vid dig hela tiden. Men du får börja med att slicka rent.” Men hon beställde bara in en flaska vin och förrätter åt er båda och servitrisen lät er behålla menyerna. Du lät din tunga noggrant glida över varenda del av stövlarna och kombinationen av att få göra det och att se din Sötnos belåtna blick över det du gjorde fick dig att mysa och bara vilja att hon fortsatte ge dig order.


Åsa och jag la upp våran filt i det nämna buskaget och tog av oss klänningarna för att jobba på våran solbränna.
Så jag och Åsa som min väninna heter hoppade in i baksätet.
- Det var en njutbar överraskning skrattar jag och ställer mig bredbent över henne.
Vi började närma oss badstranden och bilen saktade in.Eftersom det var så varmt ville vi inte åka utomlands.
Mannen i framsätet malde på om ditten o datten så Åsa och jag bestämde oss efter lite viskande överläggande att vi skulle ta reda på vad föraren gick av för skrot och korn.Ska vi fortsätta? Hon svarade javisst och jag blinkade flirtigt mot henne för att få henne att fortsätta titta.Lite rinner utanför och jag ser Åsa komma krypandes i snabb takt och dricker girigt med mig. Åsa smakade som vanligt lika gott.
Helt plötsligt hör jag Julia utbrista ”oh oh” och jag träffas av en urinstråle i ansiktet.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl